Bilvie Oostduinkerke

BilVie : DE ULTIEME SPA ERVARING

Voel je welgekomen in onze rustige getaway te midden van een prachtig natuur en duinengebied in Oostduinkerke. De tuin is een oase van rust voor het lichaam en de geest. Geniet van onze speciale verwen activiteiten. Kies voor een relax massage door Isabelle, of laat je inspireren door onze sauna’s, jacuzzi, buitendouche, heerlijk zwembad of ontspan languit in de winterserre en poolhouse.

Probeer het vandaag nog!

Website: https://www.bilvie.be/

Vakantiewoning Villa Timo Oostduinkerke

 

Plopsaland: De Panne

Plopsaland De Panne is een themapark van Studio 100 in de Belgische gemeente De Panne, aan de Noordzeekust en de Franse grens. De kusttram heeft een halte voor de ingang.

Vakantiewoning Villa Timo Oostduinkerke

 

Abdijmuseum Koksijde: Ten Duinen

In de middeleeuwen overheerste het silhouet van de Duinenabdij het Koksijdse landschap. Een bezoek aan het Abdijmuseum doet je in alle rust wandelen langsheen haar oude muuropstanden, omgeven door prachtige natuur.

Vakantiewoning Villa Timo Oostduinkerke

 

Navigo VisserijMuseum: Oostduinkerke

Tussen mens en zee bestaan unieke banden, van oudsher gesmeed voor de eeuwigheid. Het NAVIGO-museum biedt een hedendaagse kijk in de nostalgische wereld van de Vlaamse vissersfamilie, de heroïsche Ijslandvaarders en de Oostduinkerkse garnaalvissers te paard.

Vakantiewoning Villa Timo Oostduinkerke


Bakkerijmuseum: Veurne

Het Bakkerijmuseum is gevestigd in de gebouwen van de 17de-eeuwse Zuidgasthuishoeve en is sinds 2003 erkend op regionaal niveau door de Vlaamse Gemeenschap. De permanente tentoonstelling toont schitterende objecten uit de brood- en banketcollectie zoals unieke speculaasplanken, diverse wafelijzers of een fiets op rollen die gebruikt werd voor de ijsproductie.

Vakantiewoning Villa Timo Oostduinkerke


Kunstencentrum Ten Bogaerde : Koksijde

Kunstencentrum Ten Bogaerde is een unieke plaats waar kunst, natuur en erfgoed samenvloeien in een oase van rust. Jaarlijks vinden er twee hedendaagse kunsttentoonstellingen plaats en in de tuin en op de eerste verdieping vind je de vaste collectie kunstwerken van George Grard.

Vakantiewoning Villa Timo Oostduinkerke


Strandbad Oostduinkerke

Op de zeedijk van Oostduinkerke is het verwarmd openluchtzwembad een topper.

Het Strandbad Oostduinkerke opent op zaterdag 19 juni tot en met zondag 12 september 2021.

Vakantiewoning Villa Timo Oostduinkerke


Natuurgebieden: Koksijde

Ontdek de vele natuurgebieden dat Koksijde heeft. Geniet van eindeloze wandelingen in de natuur en ontdek verdoken parels.

Vakantiewoning Villa Timo Oostduinkerke


Strand van Oostduinkerke

Het zandstrand van Oostduinkerke is bij laag water maar liefst 1 kilometer breed en loopt helemaal door tot aan het Franse Duinkerke. Een heerlijke plek om te zonnen, zandkastelen te bouwen of een lange strandwandeling te maken.

Vakantiewoning Villa Timo Oostduinkerke


Museum aan de Ijzer: Diksmuide

Het Museum Aan de IJzer bevindt zich op de Europese Vredessite ‘Aan de IJzer’, met de Paxpoort, de IJzercrypte en de IJzertoren. De IJzertoren herbergt het 22 verdiepingen tellende interactieve museum over oorlog & vrede. Vanop het dakterras, 84 meter hoog heb je een uniek uitzicht over de hele frontstreek
Vakantiewoning Villa Timo Oostduinkerke


Jachthaven: Nieuwpoort

Een kenmerkend zicht voor Nieuwpoort is de aanwezigheid van de vele zeiljachten. Deze hebben hun vaste stek in één van de drie jachtclubs. Met meer dan 2000 ligplaatsen is Nieuwpoort de grootste plezierhaven van Noord-Europa. De drie clubs bieden elk een brede waaier aan activiteiten, zeilstages en zeillessen. Wie liever op het droge blijft, is welkom in één van hun clubhuizen. Deze beschikken allen over een prachtig terras met uitzicht op de haven.

Vakantiewoning Villa Timo Oostduinkerke


Kinderboerderij Lenspolder: Nieuwpoort

Op de Kinderboerderij kan je van dichtbij kennis maken met de leukste neerhofdieren. Op een speelse en leerrijke manier leer je er alles over het leven op een boerderij.
Ontdek de boerderij via een bewegwijzerd wandelparcours met houten bezem-pijlen. De kinderboerderij is elke dag open van 10u tot 17u behalve op maandag (Tijdens vakantieperiodes zijn  we open op maandag)

Vakantiewoning Villa Timo Oostduinkerke


Bezoekerscentrum Westfront: Nieuwpoort

Het bezoekerscentrum, gelegen onder het Koning Albert I-monument, vertelt het boeiende verhaal van de onderwaterzetting van de IJzervlakte tijdens WO I.