WIE ZIJN WIJ?

Wij samen Gino (papa van Timo) en Deborah (zus van Timo) zijn dan ook verheugd jullie een onbezorgde, verdiende vakantie te kunnen aanbieden in de volledig gerenoveerde vakantiewoning Villa Timo.

Wij staan erop jullie van boeking tot ontvangst, tijdens verblijf en vertrek ook persoonlijk van dienst te zijn. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen,

HISTORIEK

Timothy kocht de woning in het jaar 2010.

Als erkend aannemer en oprichter van de bv Stibouw verbouwde hij de woning van A tot Z. Hij vernieuwde het dak, daarna verbouwde hij gans de bovenverdieping om dan te eindigen met de vernieuwing van gans de benedenverdieping. De grote werken eindigden in 2021.

Op 21 augustus 2021 sloeg het noodlot toe. Timothy kwam om in een autoaccident. Nog steeds onwezenlijk. Zijn huis waar hij zo aan werkte had en waar hij zo tot rust kwam, daar heeft hij nooit van kunnen genieten. We hoeven niet te vertellen dat als vader en dochter er een stukje van ons is verdoofd door verdriet en pijn maar het leven gaat verder, hij ging zeker niet gewild hebben dat we bij de pakken bleven zitten.

Zijn levenswerk moeten we verder zetten. We zijn er volledig voor gegaan om van zijn woning een pareltje te maken met het oog hoe hij het zelf afgewerkt wou zien. Dit gaf ons telkens kracht en nieuwe moed. Mijn man zette er zijn schouders onder en werkte de woning volledig af samen met zijn team van ons schildersbedrijf “Schilderwerken Christiaen”. Papa ging aan de slag met zijn passie zijnde de zetels en de stoelen te hergarnieren.

Vakantiewoning Villa Timo Oostduinkerke